564dab94388fe0_0_170_142-170x142

+31 (0)6 – 14 21 79 43

Renovatie

Betonrenovatie

Inspectie en Advies

KA Solutions inspecteert en inventariseert om een duidelijk beeld van oorzaak en gevolg te krijgen. U ontvangt dan een gratis advies. Oorzaken van schade kunnen onder meer erosie, brand, vorst, zuren, zouten, koolzuur, chloriden, luchtvervuiling, enz. zijn. Wanneer, naar onze mening, het werk wordt uitgevoerd door een bedrijf geautoriseerd door ons, zullen wij het werk te controleren en het een garantie van 10 jaar geven.

Weer voor jaren onder de pannen

Stap 1:

De dakpannen worden grondig gereinigd. Schimmels, mossen en algen worden verwijderd met een borstel of hogedrukreiniger.

Stap 2:

Het product TechniCide wordt onder druk op de dakpannen gespoten. Dit heeft een zuiverende werking, is schimmelwerend en algendodend. Ookbacteriën krijgen geen kans meer. Door de dieptewerking heeft het middel een preventieve werking van meerdere jaren.

Stap 3:

Nu wordt Techniroc Aqua Duo aangebracht in een van de 14 kleuren naar uw keuze. Dit product trekt diep in de dakpannen, versterkt en verhardt de structuur. De dakpannen zullen daardoor minder snel slijten en afbrokkelen. Techniroc Aqua Duo bevat een schimmeldodend middel dat de ontwikkeling van schimmels en algen voorkomt. Zeer belangrijk is natuurlijk de waterdichtheid. De waterafstotende werking vermindert de kans op lekkages en vorstschade.

Kleuren

Techniroc Aqua Duo is leverbaar in 14 kleuren, van beige tot lichtbruin, van roodbruin tot donkerbruin, blauw, bronsgroen, van lichtgrijs tot donkergrijs en zwart. Voor een goede indicatie van de kleuren kunt u onze kleurenkaart aanvragen.

Geschikt voor uw dakpannen en golfplaten

Techniroc Aqua Duo is geschikt voor alle ondergronden, zoals betonnen pannen, terracotta pannen, leisteen en fibro-cement. Techniroc Aqua Duo is tevens geschikt voor de behandeling van golfplatendaken. Asbesthoudende golfplaten hoeven niet meer te worden verwijderd. De asbestvezels zijn na de behandeling ingekapseld en betekenen dan geen gevaar meer voor de volksgezondheid en het leefmilieu.

Lage kosten en lange levensduur

Wat kost nu zo’n dakrenovatie? Over het algemeen kunt u er van uitgaan dat u minder dan de helft, tot ongeveer een kwart van de kosten, van een geheel nieuw pannendak kwijt bent. Onze ervaring leert dat uw dak er onder gemiddelde omstandigheden weer ruim twintig jaar tegen kan.

Bent u geïnteresseerd?

Laat er geen gras over groeien en neem meteen contact met ons op. Onze adviseur komt de situatie ter plekke beoordelen, zal u advies geven en een nauwkeurige begroting maken.